Plai 2009

Macar odata vroiam sa scriu despre Plai...asa ca incerc acum.

A fost odata ca niciodata o mana de oameni faini, care ascultau o muzica ciudata (world music), si in fiecare an ei se intalneau si dezbateau si se gandeau ce sa faca pentru la anu' cand vor veni din nou cele trei zile magice ale anului cand toate visele lor se vor implinii, cand oamenii se vor relaxa pe pamantul lor si se vor distra pana spre dimineata, vor asculta muzica lor, vor dansa, canta, manca, picta, desena, croseta, vor cunoaste alti oameni asemanatori lor cu care vor tine legatura pana la anu' cand ve vor intalni din nou.

Totul se intampla in 3 zile de septembrie, pentru toti cei care vor veni sa vada ce au pregatit pentru ei acea mana de oameni faini.

Pentru mine a insemnat mult ca am putut ajunge in preajma acestor oameni, si ca de 3 ani si eu fac parte din acest grup si in fiecare an astept acele 3 zile din an cand toate visele ajung la Timisoara, la Plai festival ... un festival pe placul meu, un festival mult prea fain, care sper sa ramana asa cum e acum mult timp de acum incolo, sa vina oamenii care apreciaza muzica, arta si multiculturalitatea.
Poate vom reusi sa aducem artisti la fel de faini ca cei de anu asta, mai cunoscuti sau mai putin cunoscuti nu conteaza, atata timp cat muzica lor atinge lumea care vine la festival, ii impresioneaza, si surprinde.

Go Plai, go!!!

Comentarii

  1. eee, si cand incepe festivalu, ca poate apuc sa ajung si eu pan' atunci acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai s-a terminat...dar mai ii la anu...
    :)
    tine minte sa fi in septembrie in romania
    am avut nenumarate status-uri pe mess si doar pe asta l-ai vazut ;)
    pacat ca nu ai fost....fu super fain

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare