Recomand in Timisoara


Piata Unirii
Mai ales vara cand sunt terasele construite, sa stai la soare sau umbra, sa bei o bere sau o limonada (Terasa D'arc), sa observi oamenii care trec pe acolo, sa privesti cladirile baroce sau art nouveau...doua cladiri super faine in Unirii - Palatul Bruck (jos stanga) si Casa de Scout (jos dreapta).


Scart, Loc Lejer
Scart, pentru ca e fain. Pentru ca e fara restrictii.
foto DANIEL DOROBANTU
Starbucks Timisoara
Ok se stie ca cafeaua de la Starbucks e scumpa, dar nu te lasa oprit de asta. Faptul ca poti sa-ti faci combinatia preferata, ca servirea e ireprosabila, ca muzica e perfecta, ca poti sa-ti adaugi scortisoara, ciocolata, nucsoara sau vanilie dupa propria dorinta, ca ai de ales dintre canapele si scaune o face poate sa merite banii.
O cafea Starbucks merita si daca o compari la gramaj, aici o cafea e dubla ca una normala (cea mai mica), sau tripla sau mai mult, iti pui mai multe shoturi sau arome si te-ai scos pe ziua aia.
Oricum 9 Ron nu e suma asa mare pt un latte daca privesti lucrurile astfel.


Cafe Grinette - Timisoara
Noua bautorilor de cafea ne place sa mergem din cand in cand in Grinette - situat in Piata Unirii (mai exact aproape de Unirii, pe Gh. Lazar). Aici ne imbatam cu cate o cafea San Antonio, care este un expresso lung cu frisca (cea mai buna frisca din oras) si sirop de ciocolata. Daca iti place combinatia incerca la Grinette, dar nu te obisnui prea mult cu ea pentru ca pretul e putin cam piperat, aprox 8,6 Ron. E bun sa bei din cand in cand, dar nu prea des.
foto (cass-design)

Postări populare